туроператори

 | 

 

 

Туроператорите и туристическите агенти ще бъдат подпомогнати с 10 милиона лева. Те ще бъдат пренасочени от програмата „Иновации и конкурентоспособност”. За това са се разбрали вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова, министърът на икономиката Лъчезар Борисов и представители на Обединение „Бъдеще за туризма”.

Categories:

 | 

 

 

Туроператори и туристически агенти днес ще излязат на протест пред Министерския съвет, за да изразят недоволството си от "пълното неглижиране от страна на правителството на проблемите им, възникнали вследствие на пандемията" от коронавирус. Това пише в съобщение до медиите от страна на Съвета на Обединение "Бъдеще за туризма", цитирано от БНР.

Categories:

 | 

 

 

Повече от 50 автобуса пристигнаха в столицата за днешния протест пред Министерски съвет. Екскурзоводи, туроператори и превозвачи излязоха на жълтите павета, за да поискат адекватни мерки за спасяването на туризма, след което се отправиха на автобусно шествие из столицата. Секторът е един от най-потърпевшите от пандемията, а заетите в него са без работа от 13-ти март, предава TrafficNews.

 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби