системен тормоз

 | 

 

 

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 48-годишен мъж, обвинен в това, че на 18.10.2020 г. в жилище в София причинил на съпругата си лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание.

 

Деянието е извършено в условията на домашно насилие, след като обвиняемият системно е упражнявал върху жена си физическо и психическо насилие.

 

Categories:

 | 

 

 

Жена сигнализира за системно домашно насилие в продължение на години. Катерина Игнатова публикува и кадри, на които се вижда как мъж отнема малко момиче насила. По думите й родителските права върху дъщерите им са предоставени на нея след раздялата й с въпросния господин от видеото - Борислав Кръстев.

 

Тя споделя още, че от два месеца не е виждала и другата си дъщеря, която е на 4 годинки.

 

Потресаващите кадри разгневиха потребителите в мрежата и стотици се застъпиха за Катерина.

Categories:

 | 

 

 

Мъж нанасял системно физически и психически тормоз над майката на детето му. Обвиняемият 44-годишният мъж дълги години живеел на семейни начала с В.Ж. в гр. Лом, заедно със сина й – Е.Ж. Двамата имали общо дете, което отглеждали родителите на обвиняемия.

Мъжът злоупотребявал с алкохол и в това състояние ставал агресивен към майката на детето си. Системно я подлагал на психически и физически тормоз. Това станало повод за иницииране от нейна страна на съдебно производство по Закона за защита от домашното насилие.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби