ГРИМИРАНЕ

 | 

Когато става въпрос за пресата за косата, по-горещата температура може да бъде по-добре, ако искате да свършите работата бързо.

Въпреки това, се оказва, че най-високата настройка на пресата за изправяне на коса е предназначена за използване само във фризьорския салон, в идеалния случай за запечатване при лечение с кератин.

 | 

Измиването на косата може да е нещо, което бихте направили и насън, но това не означава, че не изисква специални техники и внимание към някои често срещани грешки. Много хора не си дават сметка как всъщност една проста хигиенна дейност като миенето на косата може да доведе до нейното изтощение и до влошаване здравето на скалпа.

 | 

В съвременния свят много млади хора са засегнати от различни незначителни кожни екземи, докато много сериозни проблеми, за съжаление, не само ще доведат до физически, но и психически смущения.

 | 

Всяка домакиня се стреми да направи живота си колкото се може по-удобен и красив. Разбира се, не всяка владее това съвършено.

Има много начини, по които може да определиш отношението си към домакинството.

 | 

Цената на красотата е висока. Така че, поне сме убедени, че е така.

Безкраен поток от реклами предлага козметика , продукти за грижи, лекарства – по-скъпи от други. Можете да излезете от затворения търговски кръг, просто трябва да знаете как.

 | 

Джинджифиловият корен – истински склад на хранителни вещества!  Джинджифилътима редица лечебни свойства : нормализира кръвното налягане, намалява холестерола, ускорява обмяната на веществата, действа като антисептик и активно допринася за загубата на тегло.

 | 

Изкуственото изправяне на косата с преса наистина я кара да изглежда съвсем гладка, мека и лъскава. Но помислете какво причинява тази процедура на структурата на косъма и дали добрият вид оправдава редовното увреждане на косата, пише "За жената" .

 | 

Пробвайте тази домашно приготвена маска, с помощта на която косата ви ще порасне с до 10 сантиметра на седмица!

Косата ви е вашата корона и е важно да се грижите за нея, за да съхраните доброто й здраве. Косата ви расте всеки ден, обаче вие може да не го забелязвате, заради условията, които поддържат косата ви с определена дължина.

 | 

Всички знаем, че стриите са белези, които щем не щем, поразяват кожата ни. Те се появяват, защото кожата ни, която е като еластична кърпичка – мека и разтеглива, в един момент не може да възстанови еластичността си. 

 | 

Напукани пети са доста неприятен здравословен проблем, защото късат чорапи и чорапогащи, а понякога пукнатините са толкова дълбоки, че петите започват да пускат кръв

За да се избавите от вашите напукани пети, пригответе у дома тези две лечебни средства и ще останете изключително доволни.

Рецепта 1:  Мехлем с невен и с домашна мас

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби