Маринов

 | 

 

Вътрешният министър Младен Маринов направи ексклузивен коментар за инцидента с взривения апартамент във Варна, при който загинаха двама души

"Нямаме данни, че експлозията е в следствие на взривни вещества, по-скоро се работи по изтичане на газ. Хората, с които е работено до момента казват, че той (Веселин - бел. ред.) не се е занимавал с такива неща", посочи Маринов.

Categories:

 | 

 

Осем лица са задържани за 24 часа по шпионския скандал. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов по време на изслушването си за шпионския сканда, пише новини.бг.

"В МВР на 9 септември 2019 г. е постъпило постановление от Специализираната прокуратура за оказване в рамките на компетентността на МВР съдействие при провеждане на действие по разследване от служители на СДВР по досъдебно производство", обясни Маринов.

Categories:

 | 

 

България изглежда не е поискала съдействие от руските власти за въздействие върху хакерите, които са източили данни от Националната агенция за приходите. Това излезе от блиц интервю на вътрешния министър Младен Маринов пред „Флагман”.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби