Хороскоп за деня

Хороскоп за 07 юни 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Интересен, странен, необичаен ден, облечен в сивия костюм на ежедневието. Душата ви ще плаче за приятел, за споделяне, за близост, но по-далеч от личното пространство.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Резултатите ще са онова, което ще Ви провокира и задвижва днес. Бъдете фокусирани, бъдете концентрирани и действайте. Вярвайте в силите си и нямам как да не успеете.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Месецът с най-дългите дни, месецът с най-голямото очакване, очакването на лятото. Въздухът ще гали лицето Ви, косите Ви и всичко ще изглежда толкова близко и познато, а същевременно и ново мамещо. Ден за приключения.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Бъдете по-внимателни в думите и делата си. Напълно е възможно някой да реши, че сте му пречка в живота и да се опита да ви навреди по всякакъв начин.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден, в който ще трябва да направите известни компромиси в името на разбирателството. Осланяйте се на чувството си за хумор в отношенията си, ако всичко стане твърде комплицирано.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Денят е свързан с известно напрежение, но пък удовлетворението, което ще изпитате от свършената работа си струва. Можете спокойно да изхвърлите някои ненужни неща от живота си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Денят би бил удовлетворяващ за вас, ако не драматизирате нещата повече от необходимото. Успешен ден за контакти с млади хора и още по-подходящ за развлечения.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят ще ви предложи възможности да се погрижите за дома и семейството. Е, малко разногласия не са изключени, но нали те са солта на живота. Гледайте да не пресолявате много нещата.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Малко странно и неадекватно ще се чувствате на моменти и добре, че е неделя. Не очаквайте всички да правят нещата по правилата, а още по-малко да ви разбират. Просто отпуснете за малко контрола.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Материални придобивки - може би, но затова пък ще оцените истински нещата, които имате. Понякога е добре да си давате сметка колко всъщност много неща имате, макар и не материални.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Ден за реализация на мечтите, като например - да насадие цветенца или да пуснете хвърчило, или пък да стигнете до морето, или пък да направите на някого подарък. Каквото и да е, важното е да има материално изржение, пък било то и саморъчно направена картичка.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Мистика и тайни ще витаят днес във въздуха, а способността Ви да изучавате света със сетивата си, и днес ще работи във вашва полза. Просто ще трябва да слушате интуицията си.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби