Хороскоп за деня

Хороскоп за 01 април 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Необикновен месец започва, дали за добро или пък не толкова, ще разберем след няколко месеца. Дотогава се опитвайте да видите позитивите от тази ситуация. Самият 1-ви април няма да е от най-забавните за вас. Лесно ще се впечатлявате от дреболии. Опитайте да запазите самообладание.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Честит април, ако още не сте загубили представа за времето. Може да си устроите малко домашно тържество с песни и танци, внимавайте с похапването. Хубав ден да извадите старите снимки, онези хартиените и да си припомните старите времена.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Идва април и носи надежда, надеждата за повече свобода и живо общуване. За екстровертни хора, като вас, тази ситуация е доста предизвикателна. Предлагам ви да започнете този месец с преброяване на личните си ресурси и не само финансови, а по-скоро уменията и талантите, които ще ви влязат в употреба.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Един ден, в който ще се фокусирате върху собствените си потребности и малко авторитарно дори ще налагате правила на околните. Един месец, в който много ще ви се иска да имате сериозни постижения, но обективната действитвителност няма да е на ваша страна. Не давайте на страховете да вземат връх, погъделичкайте ги.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Нов месец, нов късмет. Вече неистово започват да ви липсват някакви простички удоволствия, които преди изобщо не ви влизаха в графика, като разходка из някой парк например. Обърнете се към творческото си начало, ще откриете колко много дремещи качества имате. Помедитирайте по въпроса, днес, най-много да заспите. В добрия вариант - ще ви осенят доста добри идеи.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Някак оптимистично започвате новия ден и новия месец. Нищо, че е сряда, за новото никога не е късно. Сигурно тайно ликувате, че светът стана по-чист и по-подреден. Може би ще откриеете сродни души в този иначе толкова затворен свят. Не мърморете, една мечта за по-чист свят е на път да залее целия свят.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Така известният ден на шегата тази година определено ще ви постави в комична ситуация. Най-важното е да не приемате нещата твърде на сериозно. Отпуснете душата си и без друго скоро няма да можете да се разхождате спокойно, освен ако не сте горд собственик на куче.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Започвате април философски настроени към случващото се. Винаги сте оцелявали и сте излизали по-силни от какви ли не ситуации, че сега ли? Бъдете над нещата, само не се опитвайте да натрапвате своята философия на околните, сърдят се.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Благодарение на вашата способност да виждате обикновените неща по необикновен начин, успявате да вдъхнете надежда и вяра на другите. Най-важното е, че не губите чувството си за хумор, а то е един от начините за справяне с трудни ситуации.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Вие несъмнено постигате съществени резултати като спазвате и същевременно фино нарушавате правилата. Понякога е добре да се опитате да 'влезете в обувките' на другия. Има какво да научите и от другите хора, все пак не винаги сте прави.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Днес ще се борите за справедливост, но ... само в мечтите си и евентуално в социалните мрежи. Какво пък може да помислите как да разширите каузата си. Хората са гладни за каузи, нахранете ги.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не ви ли се струва, че живеете на страниците на приказка? Всичко навън е обагрено в бели, розови, нежнозелени цветове и същевременно броди един тайнствен враг. Предстои да разберем откъде ще дойде добрият принц на бял кон. Можете да помедитирате по темата или пък да направите настолна онлайн игра.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби