НЕ ПРЕДПОЛАГАХ, ЧЕ ПОМАГА ТОЛКОВА МНОГО! ПРОЧЕТЕТЕ ЛИ ТОВА, ЩЕ СИ ЛЯГАТЕ С ЛУК В ЧОРАПИТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР!

loading...

УНИКАЛНА ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО С ПОМОЩТА НА ЛУК!

В много източни култури и медицински практики се счита, че човешките ходила са пряко свързани с всеки един орган в нашето тяло.

Точковите масажи и акупунктурата се практикуват и се ползват с голяма популярност сред тези, които предпочитат алтернативната медицина и източните учения пред натрапените лекарства, които често ни вредят повече, отколкото и помага.

В bradva.bg считаме, че тези практики и техники никак не са за подценяване, като именно по тази причина решихме да споделим и тази алтернативна техника за по-добро здраве и дух.

Рефлексотерапията е достигане и въздействане върху даден орган от тялото чрез масажиране на отделни точни на ходилото, като за правилното прилагане на методите се изисква много прецизна подготовка и обучение. Точките, свързващи ходилото с органите се наричат медиани и при правилно третиране могат да повлияят положително на цялото ви тяло, като нервните окончания на свода на крака са над 7000! 

ЕТО КАК ДА ПРЕЧИСТИТЕ ОРГАНИЗМА СИ СЪВСЕМ САМИ!

Колкото и странно да звучи, най-добрият начин за стимулиране детоксикацията на тялото през ходилата е чрез лук! 

Съвсем обикновен стар лук. Не ви е нужно да харчите пари за всевъзможни детоксикиращи средства през ходилата, за които дори не знам от какво се състоят. 

Отрежете дебело кръгче лук и го сложете на свода на стъпалото. Обуйте плътни чорапи и легнете да спите. През нощта лукът ще извлече токсините от тялото ви и ще бъдете шокирани от цвета, който може да е добило кръгчето - това е отровата от вашето тяло!

Не я задържайте там и не подценявайте силата на този мощен метод за детоксикация.

При редовно практикуване ще се чувствате все по-свежи и ще се наслаждавате на дълбок и спокоен сън.

Не се притеснявайте от евентуалната миризма на лук. Измийте добре ходилата си със сапун на сутринта и няма да имате никакви проблеми. 

Измиването е задължително и за окончателното отмиване на токсините./bradva.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби