ТОКУ-ЩО ТЕЛЕФОНЪТ НА ВДОВИЦАТА НА ХЮ ХЕФНЪР ЗВЪННА, ИЗПУСНА СЛУШАЛКАТА! СЪОБЩИХА Й, ЧЕ ЩЕ

loading...

Въпреки твърденията, че Хю Хефнър не е оставил нищо на съпругата си Кристъл след смъртта си, младата вдовица ще получи луксозно жилище за $7 милиона.

В предбрачния си договор с последната си жена основателят на сп. "Плейбой" е ограничил достъпа ѝ до наследството му, което ще бъде поделено между четирите му деца. Той обаче се е съгласил да й купи дом с площ 548 квадратни метра с четири спални, кино салон, басейн, пет бани, гараж и стая за игри. При покупката през 2013 г. цената на имота е била близо 5 милиона щатски долара, а към днешна дата се е покачила на 7 милиона щатски долара. Като допълнение той ѝ оставя и сумата от 5 милиона долара, съобщава БТА.

Жилището е обзаведено в модерен и елегантен стил, като дървесината от бял дъб определя преобладаващия цвят. То силно се различава от класическата вила на "Плейбой" от камък и махагон с площ почти 2043 квадратни метра.

Големите прозорци на модерния дом, наследен от Кристъл Харис, имат специално покритие, което поглъща инфрачервените лъчи и поддържа температурата вътре по-хладна, предпазвайки обитателите от изгарящото слънце на Лос Анджелис.

Данъкът на имота е 62 348 щатски долара за предишните две години. Вероятно това е причината той да е отдаден под наем през август срещу 25 хиляди долара на месец.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби