СИЛЕН ПЛАЧ И СЪЛЗИ В КАРДИОЛОГИЯТА В ТЪРНОВО. ДРАМАТИЧНИ И ТЕЖКИ НОВИНИ НА МИТЬО ПИЩОВА

loading...

Снимка "Телеграф"

Бохемът ридае от кардиологията под Царевец: Бог ме наказва.!

Търновският шоумен и ценител на женската красота Митьо Пищова пак влезе в болница заради сърдечни проблеми. Този път обаче той се намира в шоковата зала на отделението по кардиология на великотърновската областна болница "Д-р Ст. Черкезов".

Пищова се обади на "Телеграф", за да съобщи за поредните си неволи. "Обичам ви като братя. Вие сте единствените, които пишете верни неща и само истината, затова реших само на вас да кажа, че съм много зле със здравето. В момента съм в шокова зала целия съм накичен с апаратура, лекарите и сестрите се грижат за мене като за ВИП-пациент, ама нещо хич не ме бива. Сърцето ми пак излезе от ритъм и май вече взе да сдава багажа", ожали се култовия плейбой.

Преди два месеца той спешно постъпи в болницата в Бургас отново заради проблеми със сърцето. От епикризите на Пищова се вижда, че здравето му действително е сериозно разклатено. Той има високо кръвно, аритмия, диабет, проблеми с бъбреците и още куп други заболявания. След едноседмичен престой в бургаската болница лекарите успяха да закрепят шоумена и на излизане от здравното заведение той бодро обяви, че пак тръгва да "пори женичките като риби".

Дни след изписването му Пищова дори води организирания от модната му агенция конкурс по красота. Сега обаче Митьо явно пак доста го е закъсал. Той сподели, че след като разбрали за поредното му влизане в болницата на свиждане му дошли бизнесмени и богати приятели от цяла България. Имена обаче не каза, защото не било редно.

"Обичат ме като братя, малко ли хора съм хранил и поил през живота си. И богати и бедни, всички бяха добре дошли на моята трапеза. На никого не съм отказал залък хляб, никого не съм върнал. Колко кюфтета, кебапчета и печени агънца съм раздал, брой нямат", хвали се Пищова.

Той разсъждава също, че струпалите се през последните години беди и нещастия върху главата му може да са наказание свише заради разюздания живот, който винаги е водил. "Аз цял живот съм си бил бохем и непукист. Ям, пия и е.а, това ще ми остане, за къде да се пазя. Много семейства съм разтурял и зачернил. Жените зарязваха съпрузите си, бягаха при мен и падаха в краката ми, искаха да се женят за мене. Пък аз като ги нае.а и ги зарязвам. Затова сега сигурно Господ ме наказва. Ама каквото е писано, това ще стане. Аз съм много вярващ. Роден съм на гробищата в Батак, на гроба на един поп, а преди няколко години се и кръстих. Така, че вече съм готов и за края си. Ама хубаво ще е да поживея още някоя и друга годинка, пък макар и с разхлопано сърце. Че още толкова млади зайченца има на този свят, как да си отида и да ги оставя", размишлява Митьо Пищова, цитиран от "Монитор".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби