ТОВА Е ИСТИНАТА: ЕТО ЗАЩО МАРИЯ НАПУСНА КЪЩАТА!

loading...

Фолк певицата Мария напусна къщата на VIP Brother по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите.

Мария сама прекрати участието си в шоуто. Нейният основен аргумент беше, че дъщеря ѝ вече много ѝ липсва и иска да е до нея по време на новата учебна година. Малката Марая в момента е в четвърти клас.

След излизането си, Мария веднага бе изпратена от Ники Кънчев при Миглена Ангелова, която ѝ зададе хапливи въпроси в блиц интервю. Водещата отлично бе преценила характера на фолк звездата, за която се знае, че не се притеснява от лоши коментари по неин адрес. Мария не се смути и направи приятно впечатление с откровеността си.

Тя призна, че много хора са я разочаровали в къщата, но най-изненадана била от Енджи Касабие.  Уж двете били приятелки, а тя сякаш се радвала на напускането ѝ и побързала да пренареди вещите си в общата им стая. Фаворит на Мария за победата е Цуни, който всяка сутрин ѝ правеше кафе.

Дани Милев събра най-малък зрителски вот и също напусна шоуто. Той обяви, че се надява най-добрият му приятел в шоуто Шеф Петров да победи, но по-скоро би заложил на Мегз, заради нейната целеустременост.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби