ЛЕШ, НЕ СЕ НАУЧИ ДА СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ! ДЕСИ РАДЕВА С ПОРЕДЕН ТОТАЛЕН ГАФ! ОБЯВИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ

loading...

Десислава Радева си навлече обществения гняв за пореден път

Десислава Радева се оплака в ефира на „Дарик радио“, че профилът й във Фейсбук е станал жертва на хакерска атака. Тя заяви, че съжалява за случилото се и е имала намерение да го направи обществен.

Президентшата направи поредната скандална изцепка. Тя заяви, че харесва Азис и обясни предпочитанието си с факта, че просто си пада по хубавата музика.

Съпругата на Румен Радев заяви, че първата й любов е Дейвид Ковърдейл. Тя допълни, че има още две такива любови и това са Хавиер Бардем и Никълъс Кейдж.

Почитателката на Азис допълни, че е създала сдружение за съхраняване на българския фолклор, чиято цел е да помогне на българските деца да пишат правилно.

Десислава Радева се разграничи от президентството. Тя заяви, че е съпругата на Румен Радев, който в момента е президент и като такава ползва личен кабинет в президентството и човек от НСО.

Първата дама призна, че ползва услугите на държавен гард, но заяви, че го прави, защото се налага, а не защото тя така иска. Десислава Радева допълни, че е изключително свободолюбив човек и идеята някой да е постоянно до нея, никак не й допада.

Тя сподели, че президентът не й е забранявал нищо. За профила си в социалната мрежа, съпругата на държавния глава каза, че е зает човек и не й остават време за подобни неща. Но все пак поства в мрежата, защото знае, че това е мястото човек да изрази своето мнение.

Десислава Радева коментира и прозвището си генерал Деси. Тя заяви, че няма нищо против него и дори й харесва да я наричат така. Президентшата допълни с усмивка, че след като съпругът й е генерал с две звезди, то би следвало нейните звезди да са поне три, пише Ретро.бг.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби