ЛЪСНА СТРАШНАТА ТРАГЕДИЯ В ЖИВОТА НА ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ! УСМИХВА СЕ, НО ТАИ! МИЛЕН ЦВЕТКОВ ГО Е

loading...

Въпреки че изглеждат като първи приятели, Милен Цветков и Дани Петканов често влизат в остри пререкания.

Милен Цветков от години се слави с чепат нрав и пиперлив език. Една от най-честите жертви на тези негови недостатъци се оказва колегата му и подчинен Даниел Петканов. Лудия репортер не веднъж е карал водещия да се хваща за главата с изцепките си. Видимо двамата са на един акъл. Но на по-възрастния от тандема често му кипва и става страшно!

Оказва се, че Милен Цветков доста често има критики по материалите на Дани Петканов и въобще не ми ги спестява. Даже напротив – обича да ги гарнира с пикантни псувни, свързани с цялата рода на Лудия репортер. „Аз като тръгна да му казвам нещо на Милен, той изслушва до една степен и после откача, затваря вратата и започва да вика яко. Стигали сме до такива моменти, че да не си говорим с дни, а ние седим бюро срещу бюро. Представяш ли си – 8-10 часа в телевизията да не си говорим нищо“, обяснява ВИП брадъра.

За последно шеф и подчинен се скарали жестоко малко преди Петканов да влезе в Къщата. Милен Цветков отново се изказал негативно по адрес на негов репортаж. Стигнало се дори до крайности след кратка размяна на реплики. Водещият вдигнал шум до небесата в нюзрума, а след това така треснал вратата след себе си, че избил касата й.

на арогантното и избухливо поведение на Милен Цветков. Той най-редовно замервал Лудия репортер с каквото му е под ръка. Единствено не си е позволявал да му посяга, но май и това не е изключено, пише retro.bg.

Mнозина се чудят на Дани Петканов как още търпи това отношение. Всички неразбирателства между двамата, обаче, били свързани единствено с работата им. Извън телевизията те са си първи приятели, съветват се един друг и се забавляват като малки деца. Двамата се запознали на конкурс за красота в УНСС преди години и от тогава са неразделни.

Освен че дължи кариерата си на Милен Цветков, Дани Петканов го приема и като свой баща. Той отдавна е свикнал на избухливия му нрав и не му се връзва много-много. В първите си месеци на работа в Нова, Лудия репортер на няколко пъти подавал молба за напускане, но сега вече е над нещата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби