БОМБА! ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА СЕМЕЙСТВОТО НА АЛФРЕДО ТОРЕС! НЕ СЛУЧАЙНО ГО ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ТА ДЕЦАТА МУ СА

loading...

Участникът във „ВИП Брадър“ Алфредо Торес има три внучета и седем деца от различни жени

Не броят на синовете и дъщерите му, а фактът, че отдавна е дядо, направо втрещи съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър“ – пише в. „Уикенд“. Те изобщо не подозираха, че кубинският танцьор само след месец ще чукне 50 години и се радва на такова голямо потомство – отбелязва изданието.

Пет от децата на Алфредо Торес живеят в България, у другите две в Куба. Най-голямата му дъщеря е на 33 години, живее на Острова на свободата и там отглежда две деца. Екзотичният танцьор е татко и на 24-годишна дъщеря, която също го дари с внуче. Тя обаче живее със семейството си в Маями. Торес призна, че рядко вижда трите си внучета, както и дъщерите си, които живеят в чужбина. За Алфредо огромното семейство е нещо нормално, тъй като самият той е израснал в такова – има един брат и четири сестри.

Мулатът живее в България от 2001 г., а малко по-късно се запознава с бъдещата си съпруга Гена. Двамата се срещат в хотел, в който той танцува, а тя е барманка. От българската си жена Алфредо Торес има четири деца – един син и три дъщери.

Преди 4 години обаче танцьорът стана баща на още един син, роден от любовницата му и негова партньорка от школата му по танци – Жоржет Илиева. Алфредо обаче не се е разделил с Гена.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби