Гаврата е страшна, а безнаказаността господтства! Люси Дяковска приклещена в малка стаичка, събличат я чисто гола и...

loading...

Чаровната Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гола на софийското летище.

Къдравелката направила забележка на една от служителките да се държи по-адекватно с група швейцарски пенсионери.

Реакцията на жената била да я завлече в една от стаичките и да я накара да се съблече чисто гола. Заканила се дори да отмени полета й и да не излети. Не случила обаче на човек, тъй като Дяковска не й останала длъжна. На софийското летище Люси се възмутила от отношението към две двойки швейцарски пенсионери. Единият човек бил с часовник за диабет, имал документ, че не трябва да го сваля.

„Служителите го насилиха да си свали часовника. Една жена не спря да му говори на български: „Бе, свали го, бе“. С изключително пошъл тон. Швейцарците се притесниха и аз се обадих: „Извинявайте, госпожо, говорите ли английски, хората не ви разбират. И си оправете тона“. Какво беше последствието за мен?

Тази госпожа ми каза две думи на „вие“ и после се обърна на „ти“ – „Бе, ти тук за важна ли се мислиш, бе. Казах й, госпожо, говорете ми на вие, не се познаваме. Бе аз ще си говоря както си искам, бе. Бе, ти искаш ли сега да не излетиш, бе“. Казвам: „Искам да видя как ще се случи това“, споделя Люси. Тогава служителката я принудила да тръгне с нея, ядосана, че й казват как да си върши работата. Продължила да говори на червенокосата ни певица в същия тон, докато вървели до стаичката, където й наредила да се съблече.

„Аз веднага й казах, че ще го направя. Попитах дали и бельото да съблека. Тя каза – да. И аз – веднага“, разказва Дяковска. След това попитала нелюбезната служителка дали иска да се облече и да повтори процедурата със събличането, ако й е толкова приятно да гледа. „Видя, че няма какво да направи, когато от другата страна има опонент, който не й позволява да го унижи. Беше ми много смешно. Но ме тревожи това, че елементарните хора налагат елементарност в отношенията“, гневи се вечно усмихнатата певица, цитирана от Блиц.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби