МАЙКАТА НА МАРИЯ НЕ ИЗДЪРЖА И ИЗВАДИ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ! ЙОРДАНКА КАЗА В ЛИЦЕТО НА ШЕФ ПЕТРОВ, ЧЕ ЩЕ

loading...

Майката на Мария Йорданка проговори след участието на дъщеря си във ВИП Брадър.

Йорданка Кирова не иска да хвали Мария, но смята, че се е държала достойно в риалитито. Поведението й е било показателно и хората трябва сами да преценят. Тя много добре познава дъщеря си и не е била изненадана от решението си да дари 3000 лева за благотворителна кауза. Останала е неприятно разочарована и подигравките и критиките за този неин жест, защото, според нея, е бил напълно искрен.

Майката на Мария разкри, че тя от години подпомага различни каузи. Грижи се за приют за бездомни кучета, дава пари и за детски домове. Тези подробности досега са били известни само на най-близките й, но Йораданка ги освети, за да опровергае твърденията, че действията на певицата са чиста проба реклама.

Госпожа Кирова подкрепя напълно решението на дъщеря си да излезе предсрочно от ВИП Брадър. Сигурна е, че да си вътре е много трудно и не е за всеки. А и все пак Мария е майка за пример и не може да издържа дълго без любимата си Марая. Йорданка не смята, че думите на Мегз към певицата са били искрени, а по-скоро изблик на ярост и вид защита, пише bgdnes.bg.

По отношение на шеф Петров, който също се държа грубо с Мария, майка й също има мнение. Тя го определя като много раним човек. Според Йорданка, това е неговия начин да дерзае и да пробива. Но е и сигурна, че рано или късно ще съжали за повечето думи, които е изрекъл и без да мисли много-много.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби