ДРЪЖТЕ СЕ! Помните ли Мис България 1997 Симона Величкова! Няма да повярвате къде е днес и с какво се занимава! Ето снимки, та тя е

loading...

Винаги съм била от т.нар. неуправляеми. Никога не съм се притеснявала да говоря това, което мисля. Това заяви пред "Събуди се..." Симона Величкова, Мис България 1997 г. След бляскавата коронация животът й се развива извън бляскавите рамки, към които се стреми всяка миска.

Симона избира да заживее в село Ъглен. Тръгва с лидерката на гей движението у нас Десислава Петрова-Солджъра. Въпреки спекулациите за връзка помежду им, Симона не разкрива докрай тайната. Казва само, че Деси вече не живее в Ъглен и е "направила своя избор след три дни размисъл". 

В момента бившата миска гледа коза, лама и друго домашни животни в селската си къща. Занимава се с местните деца и ги учи, че "природата е съвършена, а всичко останало - нейно подражание".

От предишната красавица има бледа следа. Симона е едва 16-годишна, когато печели конкурса. Твърди, че не е била ничие гадже, ничие протеже. "Дори в тези мутренски времена се оказа, че можеш да спечелиш нещо, без някой да стои зад теб", казва Симона.

Скоро обаче й става ясно, че модният бизнес е свързан с онзи, за доставката на "свежа плът" за платежоспособни клиенти. Симона възроптава срещу "перспективата" пред момичетата то модния подиум да станат елитни проститутки. Позволява си да говори за това. Следват заплахи. 

Но не това е причината тя да избере Ъглен. Тръгва, за да търси нови предизвикателства, друга свобода. Щастлива и вярва, че пътят, който е избрала е нейният, правилният.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби