НОВА ИНФОРМАЦИЯ, БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОСЪЛЗИ. МЕСЕЦИ СЛЕД ТЕЖКОТО ПРИЗНАНИЕТО ЗА СТРАШНАТА ДИАГНОЗА НАНА ГЛАДУИШ Е

loading...

Раково болната водеща Нана Гладуиш е решила, че не иска да се чувства непривлекателна по време на лечението си.

 Телевизионерката се е заканила да не оставя на възобновилите се здравословни проблеми да я смачкат и тя да се затвори у дома си със сълзи на очи. За да дава пример и на други жени в нейното положение, Нана проучила десетки варианти за разкрасяване, сред които някои доста ексцентрични такива. 

Преди време Нана показа как маха русите си коси в телевизионен ефир.

Водещата ги острига до голо, за да не гледа как всеки ден окапват по възглавницата й заради лъчетерапията.  За да не ходи гологлава обаче, Гладуиш се запознала с нов метод за лепене на коса.

Това се случва в Гърция в специализиран салон, в който се поставят кичури върху голата й кожа. Процесът е дълъг, но резултатът е великолепна опашка, с която Нана може да се чувства отново привлекателна. Най-големият недостатък била цената на процедурата – около 2500 евро.  Тя обаче си струвала всеки цент, защото по този начин на водещата нямало да й се налага да слага и маха перука. Както преди време зрителите на „ВИП Брадър” се убедиха, това далеч не е лека процедура и дизайнерката Мегз може да го потвърди, предават от Уикенд. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби