БЪЛГАРИЯ ЗАСТИНА ПРЕДИ 2 МИН: ГАЛА Е ОБЛЯНА В СЪЛЗИ, СТЕФАН Й ДЪРЖИ РЪКАТА. СЛЕД ТЕЖКАТА ОПЕРАЦИЯ ДЪЩЕРЯ Й МАРИ Е

loading...

Тежък период преживява Гала в момента. Дъщеря й Мари е претърпяла сложна операция на раменната става, в резултат на което нервите на цялото семейство са опънати до краен предел. 

„Трябва да я гледаме като бебе! Сложиха й специална шина, която да придържа ставата”, разказа разтревожената Гала в ефир. Хирургичната интервенция се наложила заради заболяване, свързано със слабост на съединителната тъкан, което Мари имала още от дете, но чак сега положението станало критично.

Младата жена скоро ще бъде изписана от болницата, но не трябва да се натоварва изобщо, за да се възстанови успешно. Заради здравните проблеми на щерка си Гала отсъства няколко дни от ефир, а предаването „На кафе” се водеше от нейни заместници. Сега тя и приятелят й Стефан се завръщат на малкия екран, но сутрешното токшоу ще бъде излъчвано не от студиото, а от дома им. „Не искам да оставям Мари сама! Притеснявам се за нея!”,  сподели блондинката.

Припомняме, че това не е първата операция, през която преминава дъщеря й.

В края на миналата година момичето отново постъпи в болница, този път заради aпендицит.

Тогава Гала сподели, че изпаднала в шок, защото настъпили някои усложнения, но за щастие, Мари се възстановила бързо. Никой не очаквал, че 10 месеца по-късно тя отново ще легне под ножа, а майка й  буквално се съсипала от тревога, издават нейни близки. Гала не спирала да плаче, въпреки указанията на Стефан да не се панира, предават от Уикенд.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби