Нищо, че е на 79! Велика радост в живота на един от най-известните български телевизионери и 42 години по-младата му съпруга! Снимки!

loading...

Иван Попйорданов - бащата на трагично споминалия се артист Чочо Попйорданов, се ожени. Съпругата му Диана Андреева сега прибавя към своята фамилия и неговата, разграничени от тире.

Шефката на Обсерваторията по икономика на културата вече се подписва в социалните мрежи като Диана Андреева - Попйорданова. Сватбено тържество обаче не е имало, казват актьори, пише "Телеграф". Иван Попйорданов е на 79 години. Според хора от артсредите у нас Диана, която е с 42 години по-млада, е бременна от него и детето се очаква към края на годината.

Така Иван Попйорданов, който е бивш шеф на телевизията, театрите и сега е в киното, ще има второ дете 53 години, след първото - Чочо е роден през 1964 година. Според слуховете в родните артсреди Диана и Иван са подписали през лятото и са предприели няколко месеца пътешествие из природни и исторически забележителности у нас и чужбина. В артгилдията се разправя, че самата Диана искала да роди детето си в странство, но задължително в страна от Европейския съюз.

Двамата само казали, че щели да избират между Италия, Франция и Белгия, но така и не уточнили къде точно. Други предполагат, че е възможно двамата да се шегуват.  Факт е обаче, че девойката попада в Брюксел по време на атентата на централата гара там и тогава двамата говориха за преживяванията си по националните телевизии. Така че може да се приеме заканата за раждане в чужбина и да е напълно вероятна. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби