ВСИЧКИ ВПЕРИХА ПОГЛЕД! НАЙ-НАКРАЯ ВИЖТЕ КОЕ Е МИСТЕРИОЗНОТО ГАДЖЕ НА ТОТО! ЕТО СНИМКИ И ВИДЕО!

loading...

За последните 6 години Йонислав Йонов-Тото е имал интимни отношение не само с една жена. В Къщата на "ВИП Брадър" рапърът от "Скандау" се засегна от определението на Сашка Васева, че е Дон Жуан и отсече, че не може да говори по този начин, след като в реалния живот си има сериозна приятелка - перничанката Яна Червенова. 

"Гледа ме жена ми. Дали съм наистина женен или не, не е важно. Живея с една жена от 6 години, а ти пускаш подобни коментари... ", "сви сармите" на Сашка недоволният Тото. 

Дни след техния спор обаче се оказа, че брадясалият изпълнител не е бил съвсем искрен. На четвъртата година, Тото и Яна скъсали за известно време. 

"Нещо ме беше обладало, разделихме се и аз бях с друга. След време засякох Яна в парка, беше отслабнала, краката ми се подкосиха.

Толкова беше красива! Изпитах толкова силна емоция, винаги съм бил влюбен в нея, както в първия ден, когато я срещнах на плажа", изпусна се Тото в задушевен разговор с Мегз, явно вече забравил думите си, че последните шест години е бил отдаден само на една жена.  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби