ГРИНГО НА СОФКА ЧУ ТОВА И РУХНА В СЪЛЗИ! ПЛАШИ СЪС САМОУБИЙСТВО!

loading...

Ако майка ми умре, ще се самоубия. Оставете ме да си пея, аз съм такъв човек, нищо не съм направил.

Така жално мъжката половинка на певицата Софи Маринова – Тодор Давидов, посрещна днес в Районния съд в Айтос новината, че остава в ареста.

Съдийката дори се наложи да го успокоява, че нищо такова няма да се случи.  Припомняме, че при определяне на мярката му в Окръжния съд в Бургас, той изпадна в ярост като чу, че няма да бъде свободен.  

Малко по-рано днес Гринго умоляваше съда да бъде пуснат под домашен арест и каза, че майка му е с инфаркт в Германия, пише Блиц.  

Съдът обаче го остави в ареста. Решението може да бъде обжалвано отново на 18-ти октомври.   Според прокуратурата обвинението срещу Давидов може да бъде преквалифицирано в по-тежко.   Припомняме, че той беше задържан, заедно със своя приятел Стефан Сливков, за изнудването на бизнесмена Асен Атанасов.  

Според адвокат Кацарски, защитник на Гринго, са извършени множество процесионално-следствени действия, най-вече за установяване на вината на подзащитния му. „От събраните допълнително доказателства, има и такива, които опровергават това обосновано предположение, че Давидов е извършител на това, в което го обвиняват“, каза той.   Според Кацарски Давидов и Сливков са отишли в Бургас. Сливков си е закупил телефон, платил си го и при слагането на картата в телефона, той е дал апарата на Давидов, който го взел и го отворил. „От това е останал клетъчен материал, който е минимално количество, повечето е на Сливков“, каза Кацарски.

  Според него обвинението не може да преквалифицира, защото потърпевшият не е дал парите доброволно. „От материалите по делото е видно, че органите на полицията са му казали да изтегли пари от ОББ в Айтос. Изтеглени са 5 хиляди лева, парите са заснети, дадени са на потърпевшия с цел да може той някъде да ги остави и да бъде заловен извършителят. Щеше да има престъпление, ако той доброволно беше дал парите“, твърди адвокатът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби