НОВИНАТА РАЗТРЕСЕ СВЕТА КАТО ЯДРЕНА БОМБА САМО ПРЕДИ МИНУТИ! КРАЙ С ПРИНЦ ХАРИ! ЕТО СНИМКИ!

loading...

Принц Хари ще трябва да направи огромна жертва в името на любовта!

Покрай официалното афиширане на връзката на принц Хари и Меган Маркъл все по-настоятелно се готови за тяхното съвместно бъдеще. По последна информация, годежът им вече е факт, а другия месец би трябвало да бъде обявен официално. Това значи, че влюбените са получили благословия от кралица Елизабет. Но на каква цена?

Връзката на принц Хари с чаровната актриса предизвика сериозен шум заради миналото на Меган Маркъл и нейния произход. Тя няма кралско потекло, а зад гърба си има един неуспешен брак. Освен това е мулатка и няма британско гражданство. За да преглътне всички тези факти за бъдещото попълнение в кралския двор, но и да не наруши правилата, Елизабет Втора е поставила сериозен ултиматум на влюбения до уши свой внук.

За да се осъществи бракът между принц Хари и Меган Маркъл, той трябва да се откаже от титлата си и всички права, които тя му носи. Така ще се сбогува с възможността един ден да стане крал и да застане начело на монархията. Но и той не веднъж е демонстрирал, че няма никакво желание да се нагърбва с подобна отговорност. А и потеклото му сякаш повече му взима, отколкото му дава.

В момента това, което принц Хари иска, е да бъде да свободен и щастлив с жената на живота си. Така че изборът му надали ще бъде особено труден. Официалното му решение вероятно ще бъде анонсирано заедно с годежа, защото той се оказва несъвместим с титлата му, пише blitz.bg.

Това не е първият подобен случай в британския кралски двор. Много преди принц Хари, крал Едуард VIII се отказва от ролята си на действащ монарх, за да се ожени за разведената Уолис Симпсън. „Открих, че е невъзможно да се носи тежкото бреме на отговорността и задълженията на краля, без помощта и подкрепата на жената, която обичам.“, заявява той, доволен от избора си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби