НАЙ-НАКРАЯ ЛЪСНА! ВИЖТЕ КОЙ Е МИСТЕРИОЗНИЯТ ЛЮБИМ НА БИВШАТА НА РАДЕВ ГИНКА! ПАПАРАШКИ СНИМКИ! ТА ТОВА Е САМИЯТ

loading...

Лъсна самоличността на мистериозния любим на Гинка Кесякова.

Гинка Кесякова, първата съпруга на президента Румен Радев, привлича не по-малко интерес от настоящата Първа дама. Майката на двете деца на летеца изпъква с естествена красота и привлича не само обективите на папараците, но и погледите на минувачите. А от известно време сърцето на къдрокоската е заето от мъж, който досега бе наричан „тайнствен“.

Първоначално се смяташе, че любимият на Гинка Кесякова е неин колега и също работи в банка. Това е наполовина истина. Двамата с Иван Атанасов, както е неговото име, се запознат на предишното работно място на дамата – Българо-американската кредитна банка. Там и двамата са заемали отговори позиции.

Наложило се да напуснат заради пламналата си любов преди около години. А след това поели по различни пътища. Първата жена на президента все още е в банковия сектор, но и друга организация. 44-годишния Иван решава да смени попрището. Инвестира в собствен бизнес – строителна компания. Начинанието му се оказва доста печелившо и скоро към него се присъединява и брат му.

Голямата страст на бившия банкер, обаче, са пътуванията. Последното му екзотично и далечно е до Кабо Верде. По същото време и Гинка Кесякова е била в отпуск, така че най-вероятно са били заедно. За разлика от нея, Иван няма предишни бракове и деца. Затова и имал голямо желание най-сетне да скъса с ергенлъка и да стане баща. Но настоящата му половинка явно все още не е готова за подобни сериозни стъпки, пише retro.bg.

Засега той се задоволява с грижите за наследниците на президента, с които се разбира повече от добре. Дори понякога той, а не Гинка Кесякова, води Георги на тренировки. Връзката на двамата се развива доста шеметно, така че нищо чудно скоро да преминат на следващото ниво!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби