Проф. Чирков даде най-мощната рецепта за подобряване на кръвообращението! (важно за сърцето)

loading...

Проф. Чирков е едно от най-големите светила в медицината у нас, помогнал е и е спасил стотици хора! 

Доброто кръвообращение е едно от най-важните неща за здравето, а и за живота ни. То гарантира оцеляването ни, тъй като захранва клетките на организма ни с всички необходими вещества за обмяната им. Също така кръвообращението поддържа физиологичните и химични свойства на телесните течности.

Кръвта и доброто кръвообращение носи кислород от белия дроб към клетките и въглероден двуокис в обратна посока. То служи за правилното пренасяне на хранителните вещества, които се усвояват при храносмилането.

Доброто кръвообращение е от изключителна важност за всички органи и особено за сърцето, като му гарантира здраве и дълъг живот. За да си осигурим всичко това обаче, трябва да се грижим за организма си всеки ден и особено привантивно.

Това съветва великият професор Чирков – едно от най-големите светила в родната медицина, помогнал на стотици хора.

И дава една от най-силните и мощни рецепти за подобряване на кръвообращението на сърцето,която – спазвана ежедневно, със сигурност предотвратява много проблеми и пази здрав най-важният ни орган.

Рецептата, която проф. Чирков препоръчва, е на билкова основа и представлява следното – взимат се 50 грама бял равнец, 50 грама листа от глог и 50 грама мента (ментата може да бъде заменена от маточина). Взима се една лъжица от сместта и се залива с около 300 грама гореща вода.

Оставя се да престои не по-малко от 10-15 минути, след което се прецежда. От тази полезна и лековита отвара пием по сто грама три пъти на ден. Пие се в течение на месец, след това се прави почивка от още един месец и може да се повтори курса.

Проф. Чирков знае тази чудна рецепта отдавна и е ставал многократно свидетел на благотворното й действие върху организма. Той пояснява, че освен за подобряване на кръвообращението на сърцето, тя действа отлично и при умора, студени крайници и обща отпадналост на организма.

doctorbg.net 


 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби