ХИТ РЕЦЕПТА ПОДЛУДИ СВЕТА! ВКУСНОТИЯ ОТ ШЕСТ ПЛАСТА ЩЕ ПРОМЕНИ ПОДХОДА ВИ КЪМ ГОТВЕНЕТО И ЩЕ СИ ОБЛИЖЕТЕ ПРЪСТИТЕ!

loading...

Тази рецепта ще промени подхода ви към готвенето на вечеря на бавен котлон.

Вместо да смесвате всичко в една яхния, ще ви покажем как може да наготвите ястие на шест пласта, след което буквално ще си оближете пръстите.

Съставки:

1 кг. говеждо месо
¼ чаена лъжичка. сол
¼ чаена лъжичка. пипер
¼ чаена лъжичка. лук на прах
1 чаша нарязан бял лук
1 чаша нарязана целина
2 чаши обелени и нарязани моркови
2 чаши нарязани червеникавокафяви картофи
Може крем супа от целина (да не се добавя вода)

Инструкции:

1. Говеждото место се поставя в тиган, докато придобие кафяв цвят.
2. Прибавете сол, черен пипер и лук в месото.
3. Както е показано във видеото по-долу, поставяйте съставки една по една; Започнете с говеждото месо и завършете с крем супата от целина на върха на картофите.
4. Нека ястието да стои на бавен котлон, съветват от Петел.бг. Сложете го на най-ниската степен в продължение на 5 часа.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби