8 типа мъже, които не стават за съпрузи

loading...

Не се омъжвайте за такъв мъж, дори да сте много влюбена. Всяка неомъжена жена е добре да знае, че трябва да избира много внимателно своя бъдещ съпруг.

От нейното решение зависи до 90 процента от това дали тя ще бъде щастлива или нещастна в житейски план занапред. Бракът е сериозен ангажимент. Трябва да се омъжите за човек, който ще бъде ваш любим, но и ваш най-добър приятел, довереник и партньор в живота.

Без значение колко сте влюбена в даден мъж, не се омъжвайте за него, ако той има следните характеристики:

1. Женкар, който гледа на жените като на предмети

Мъж, който се държи неуважително с жените, сякаш те са предмети за удоволствие, ще ви обича колкото обича и луксозната си кола или скъпия си часовник. След известно време вие ще му омръзнете като стара вещ. Такъв мъж може да ви осигури финансово, но няма да ви даде нищо в емоционален, интелектуален или духовен план.

2. Егоцентричен мъж, който мисли само за себе си

Връзката с такъв мъж може да е двупосочна улица. Той може би ще бъде щедър към вас, може би ще е много романтичен, но вие ще трябва да се съобразявате единствено с неговите желания и нужди. Егоцентричните хора мислят основно за себе си и дори когато имат сериозна връзка, те не са склонни да правят компромиси в името на мира и хармонията с половинката си.

3. Прекалено материалистично настроен мъж

Ако един мъж е твърде меркантилен, той никога няма да разбере тънкостите на човешките емоции. Той просто ще се интересува от плитки разговори, свързани с бизнес, пари, придобивки и вещи, и няма да може да реагира адекватно в моменти на уязвимост. Ако не искате да плувате в плитки води през целия си живот, стойте далеч от такъв тип мъже.

4. Мъж, който е твърде голям купонджия

Хубаво е един мъж да може да се забавлява, но от време на време, а не през цялото време. Мъж, който мисли само за партита и купони, няма да бъде готов да поеме отговорност и няма да има зрялост, за да се справи с промените, които носи брачния живот.

5. Мъж, който иска да ви контролира

Ако вашият любим иска да знае винаги къде се намирате, какво правите, с кого сте, ако той ви казва какво да обличате, с кого да дружите, ако той взима решенията къде да ходите на почивка, къде да излизате на заведения и т.н., ще имате проблем, ако се омъжите за него. Вместо съпруг ще си имате шеф у дома, който ще смята, че е по-добър и по-интелигентен от вас и ще иска да правите всичко по неговия начин. Бракът с такъв мъж ще сложи край на вашата свобода и индивидуалност!

6. Мъж, който е несигурен в себе си

Несигурният мъж (който не се смята за достатъчно добър) има много комплекси и е възможно да ги избива като започне да ви тормози по някакъв начин. Например, той може да се окаже свръх ревнив или твърде мрачен и досаден. Възможно е такъв мъж да не се справя финансово със семейните си задължения. Ако не искате да се грижите за такъв мъж и да му бъдете спасител, вместо съпруга, не се омъжвате за него!

7. Мъж, който има фобия към обвързване

Ако един мъж има фобия към обвързването и е готов да ви направи бебе, но не и да сключи брак с вас, трудно ще можете да разчитате на него в по-далечно бъдеще. Най-вероятно този мъж ще иска да живеете според неговите условия. В същото време той няма да е напълно готов да ви се разкрие на едно по-интимно, емоционално ниво. Ако търсите дългосрочни, здрави взаимоотношения, които да ви носят радост, стойте далеч от такъв мъж.

8. Мъж, който не умее да разговаря с вас

В една пълноценна връзка, умението да се общува с партньора, е от първостепенно значение. С вашия съпруг ще бъдете на различни мнения много пъти в живота, но трябва да можете като зрели индивиди, да намерите път към консенсус чрез дискусия. Ако сте с човек, с когото усещате, че нямате добра комуникация, или виждате, че той нарочно избягва по- трудните разговори, не бързайте с брака. Такъв тип мъже предпочитат да бягат от проблемите, вместо да се справят с тях. Бракът с такъв мъж ще ви подложи на редица стресови ситуации. Ще усещате, че сте по-скоро сама в изпитанията на живота, вместо да имате партньор в добро и лошо.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби