Брутална драма днес в "Искрите на отмъщението": Туран и хората му започват да стрелят по колата на

loading...

Ето какво ще се случи днес в поредния епизод на вълнуващия сериал "Искрите на отмъщението", излъчван всеки ден от 20:00 часа по bTV. Бюлент наблюдава скрит в гората как Джесур пристига на уреченото място, за да спаси Сюхан.

Тахсин изгаря от нетърпение и се ядосва, че не може да види сина на Алендароулу.

Туран и хората му започват да стрелят по колата на Джесур. Тя се оказва празна.

Рафат и Джесур отвръщат на стрелбата. Бюлент тайно побягва. Докато Джесур разпитва един от бандитите, Туран убива първо своя човек и след това стреля в Джесур. Рафат отвръща на огъня.

Джесур е ранен. Рафат вика линейка. Докато бившият полицай се разправя с приятеля си Туран, и Бюлент избягват от местопроизшествието.

Сюхан отива на гроба на Хасан Карахасаноулу. Момичето разбира, че телефонът ѝ го няма.

Бюлент докладва на Джахиде и Хюля, че Туран и Джесур са простреляни. Хюля е в паника, че Туран все още е жив и че ще я намери и убие.

Рафат е арестуван от полицията и не отговаря на Митхат. Тахсин е бесен, мислейки си, че синът на Карахасан е разбрал за капана, който са му устроили.

Корхан съобщава на баща си, че не се е чувал със Сюхан и че Джесур е прострелян.

Бану отива в болницата, но лекарите не ѝ казват за състоянието на Джесур. Той е в операционната. Адвокатката организира защитата на Рафат.

Сюхан се прибира и Джахиде й казва, че Джесур е прострелян.

Операцията на Джесур приключва и лекарите съобщават на Бану, че пациентът е стабилен и скоро ще го преместят горе. Нямало засегнати жизненоважни органи. Бану влиза при болния, но той все още е в безсъзнание.

Фиген е агресивна. Ширин ѝ обещава двете да отидат с колата при майка ѝ.

Сюхан и Тахсин отиват в болницата. Бану ѝ съобщава, че са устроили капан на Джесур, защото е получил съобщение от нея.

Корхан се усъмнява в Бюлент, защото Джахиде изпраща съобщения на неговия телефон.

Бану отива да помогне на Рафат. Сюхан остава при Джесур в болницата. Тахсин не е съгласен, но дъщеря му настоява. Момичето започва да разпитва болния. После тя му казва, че е попаднала в капан и го нарича Джесур Карахасаноулу. Съобщава му, че е ходила на гробищата. После е проверила всички места, за които ѝ е казано от него. Обвинява Джесур в лъжа. Той отговаря, че прави всичко, за да стигне до човека, който е убил баща му. Обяснява на Сюхан, че е скрил всичко, за да изправи Тахсин Корлудаа пред правосъдието. Сюхан е шокирана и си тръгва от болницата.

Джахиде е изпратила Хюля да провери какво става с Туран. Адалет кани Фиген да пият чай. Болната забелязва една от картините на свекъра си на стената. Тахсин се прибира. Пред него Фиген обяснява, че картината е била качена на стената в къщата на свекъра и свекърва ѝ. Тахсин и Адалет се споглеждат. Джахиде се усъмнява, защото името Музафер ѝ се е сторило познато.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби