Таня направи нещо, с което удиви всички-Свали 55 килограма и преобърна живота си! Ето как

loading...

Татяна Рибакова успя да направи нещо невероятно.

Нещо, за което всяка жена с наднормено тегло си мечтае.

А именно да отслабне драстично и да преобърне живота си на 180 градуса.

27-годишната блогърка някога е била дебело и невзрачно момиче, но един ден решила, че това няма да продължава да е така и започва постепенно своето преобразяване от грозно патенце в красив лебед.

Рускинята от Санкт Петербург никога не е криела стъпките, които е предприела, за да се отърве от цели 55 килограма, а дори напротив. Споделя ги с всичките й над 250 000 последователи в каналите й в YouTube и Instagram.

През целия си живот Татяна се е борила с наднорменото тегло. Като ученичка са я наричали с какви ли не обидни думи. "Наричаха ме бидон, варел или огромно парче месо", спомня си с мъка тя.

Но в девети клас, след училищните танци, Татяна реши, че е време да промени живота си. На четиринадесет години (през 2005 година) момичето тежало цели 105 килограма.

Тя започна активно да отслабва. "Опитах различни диети, гладувах много", казва още момичето.

И въпреки това нещата не се получавали много лесно и гладко. Тогава тя все още не е разбирала как правилно да отслабва. Независимо от това, с усилие на волята й тя достигна 80 килограма.

Един ден тя намира материал за разделното хранене. Прилага го и осъзнава, че това е най-добрият начин за нея да свали излишните килограми.

След това започва и да тренира във фитнеса. Там успява да свали още 30 килограма.  От тогава постоянното й тегло е 50 килограма.

По това време тя намира конкурс, където събират снимки на преобразени хора, които са победили излишните килограми.

Татяна изпраща свои снимки, а малко след това десетки и стотици хора започват да я разпитват за тайната й.

От този момент нататък Татяна разбира, че има нещо, което да сподели с всички и започна да прави видеоклипове, които качва в YouTube.

 

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби