Внимание ретрограден Сатурн до 20 юли !

loading...

 

На 2 март Сатурн стана ретрограден от 24 градуса до 17 градуса в зодиакалния знак Скорпион и ще продължи с обратното си движение до 20 юли.

Планетата на отговорността и дисциплината ще ни даде възможност да се обърнем към миналото и към поетите ангажименти, като ги затвърдим и поправим грешките в проектите си.

През този период трябва да използваме енергията на Сатурн, за да развием по-голямо разбиране и съзидателност.

Периодът на ретрограден Сатурн е отличен момент да си върнем усещането за реалност, да се разделим със самозаблуди, фантазии и илюзии, които по някакви причини сме направили част от живота си.

Сатурн започна да се движи на обратно в знака на Скорпиона, което ще ни донесе тежки емоционални уроци. Но това е необходимо, за да вървите напред и да отхвърлите всичко, което ви потиска.

До 20 юли е възможно често да се случва да губим увереността и стабилността си, но да натрупаме ценен опит.

Ретроградността на Сатурн най-силно ще се усети от зодиите Козирог, защото това е неговата планета-управител, и Скорпион, защото планетата е ретроградна в този знак.

Сатурн навлезе в знака на Скорпиона на 6 октомври 2012 година и ще остане там до 6 април 2015 година. Това ще донесе много изпитания и препятствия за скорпионите.

На 6 март Юпитер излиза от своята ретроградност. Най-голямата планета в Слънчевата система беше ретроградна от 7 ноември 2013 година в зодиакалния знак Рак.

Юпитер е управител на зодиакалния знак Стрелец, който има отношения към пътуванията в чужбина, религията, фолософията и висшето образование. Обратният ход на планетата доведе до застой в тези сфери.

Понеже Юпитер е ретрограден в Рак през периода е характерно да нараснат грижите за дома и семейството.

Планетата на познанието може да предизвика у нас нужда да потърсим своите корени, да добием повече информация относно миналото. Късметът и богатството ще се увеличават, ако се осланяме на нашата интуиция, тъй като Рак е силно интуитивен знак.

Източник: www.sanovnik.bg

Снимки: shutterstock

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби