Хипократ е казал: Това растение е истинска аптека! Един обикновен българин разказва, как го е спасило от рак

loading...

Съществува растение, което притежава изключително мощни лечебни свойства. Още през 2002 година, на един мъж му е била поставена диагноза доброкачествен тумор на главния мозък, с размери 5,5 сантиметра. Той е изпратен в София, където лекарите му направили операция, която била успешна.

За съжаление, историята не свършва до тук.

След 2 години, лекарите установили, че туморът е нараснал отново и е достигнал същите размери, както преди.

Лекарите казали, че мъжът се нуждае от още една операция, но сега тя трябвало да се направи с лазер. Той нямал друг избор, освен да приеме този вариант. Още веднъж, лекарите успели успешно да премахнат тумора, но този път не минало без усложнения – лявата ръка и левият му крак били парализирани. Последвалата лъчева терапия не помогнала и туморът се развил отново, което наложило да се направи трета операция.

Няколко месеца по-късно, мъжът се възстановил и бил изпратен в клиника за рехабилитация, където се срещнал с един човек, който изцяло променил живота му! Този човек страдал от рак на бъбреците и лекарите му давали само 3-4 месеца живот, когато той срещнал една жена. Тя го посъветвала да пие бъз.

Хипократ, който е известен като “бащата на медицината”, описва това растение като “истинска аптека” заради силнодействащите лекарствени и целебни свойства, които то притежава, пише Букварче.

Бъзът е растение с доказани противоракови свойства, затова той е толкова ценен и е в състояние да донесе много ползи за здравето на човек. Плодовете на черният бъз са цяла аптека за нашето здраве, стига да знаем как да ги прилагаме.

Всичко е много просто.

Лечебно средство от бъз против рак и тумори

Начин на приготвяне:

Зрънцата от бъз трябва да се измият и да се изсушат. Смесват се със захар. Поставят се в буркан, а бурканът се оставя на слънце, за да се ускори процеса на ферментация. Две седмици по-късно, бурканът трябва да се затвори с капачка и да се прибере в хладилник.

Как се приема:

Необходимо е да консумирате по 1 чаена лъжичка от това удивително лекарство, 10 минути преди закуска!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби