Спасяваме ви от бича на разширените вени с тази проста домашна рецепта! Кой няма тези две съставки!

loading...
Проблемът с разширените вени и венозната тромбоза е по-често при жените, отколкото при мъжете, а мнозина страдат от тези проблеми.
 
Обикновено събирането на кръв във вените възниква, когато разширените и подути вени пречат на притока на кръвта към сърцето. Разширените вени обикновено възникват в областта на ставите и долната част на краката.
Тези отоци са резултат на дълго стоене или седене, заболяване на кръвта, липса на физическа активност, бременност или излишни килограми.
Разширените вени могат да доведат и до запушване на дълбоките вени, известно като дълбока венозна тромбоза. За щастие това не е твърде опасно и може да се третира с домашни лекарства, както и чрез промяна на някои навици, като дълго седене и стоене.
 
Тази магически рецепта срещу разширени вени и тромбоза се предава от поколение на поколение, защото дава гарантирани резултати. За нейната подготовка ще са ви необходими само...
 
1 чаша прясно овче мляко
 
1 бебешки сапун
 
Начин на приготвяне и употреба:
 
Настържете сапуна в млякото и с получената смес масажирайте проблемните места от долу нагоре 3 пъти дневно.
 
А в продължение на 10 дни поставяйте компреси на краката с по-голямо количество от сместа. След като започнете с процедурата, един месец продължете да се масажирайте три пъти на ден. Ефектът ще забележите след втората седмица. Сместа се съхранява в хладилник./mall359.com
 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби