Методът е японски, но корейките полудяха! Ето как да запазим перфектния грим в жегата!

loading...

Често идеалната кожа на азиатците предизвиква редица възхищения и бурни положителни коментари 

Произходът на метода е японски, въпреки че вече се е разпространил в Южна Корея, където е получил името си, което на испански означава "да се потопите във водата".

Ако искате да опитате тази нова техника, започнете, като напълните купа с вода, чиито размер трябва да пасне на лицето ви.

Някои жени поставят повече ледени кубчета във водата, така че температурата да падне възможно най-бързо, но ви препоръчваме да натопите лицето си в хладка вода, за да избегнете всякакви проблеми, особено ако искате да опитате тази техника през зимата.

Като начало, нанесете коректор, грунд и тонална основа, както обикновено, пише Блиц. След това сложете малко прах или талк по лицето и потопете лицето в купа с вода. Трябва да изчакате около 30 секунди, така че се опитайте да поемете дълбоко дъх. След това изсушете лицето си, леко натиснете кърпа или гъба и завършете грима за очите и устните. 

Резултатът 

Резултатите са бързо видими: ще забележите, че кожата ви е станала мека и матова. В допълнение, гримът ще бъде перфектно фиксиран и ще издържи цял ден. С повторението на тази техника ще получите хубав вид на кожата си всеки ден.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби