Чудо от природата! Ето как да върнете изгубения си слух

loading...

Както обясняват лекарите, проблемите със слуха се появяват главно в резултат на стареенето, а по-възрастните хора страдат дори от глухота. Въпреки това все повече и повече хора се сблъскват с такива проблеми независимо от възрастта, пола или расата.

Загубата на слуха силно затруднява способността за нормален живот, за решаване на ежедневните задачи.

Всъщност проблемите с ушите могат да направят живота много труден. Например хората, които имат подобно заболяване, много често са изправени пред многобройни проблеми и неприятни ситуации на работа.

Този проблем може да постави живота ви в опасност, тъй като може да не чувате сигналите на превозните средства по време на ходене. В народната медицина има ефективно естествено средство за защита, което значително възстановява слуха и намалява глухотата. За да приготвите цяра, ще ви трябват съставки, които вероятно вече са в кухнята ви. Чесънът се смята за един от най-полезните продукти на планетата. Освен в кухнята той се използва за лечение на различни здравословни проблеми благодарение на своите мощни лекарствени свойства.

За рецептата ви трябват 3 скилидки чесън, зехтин, памучна вата или марля, капкомер. Първо обелете скилидките чесън и ги изплакнете обилно. След това изцедете сока. Опитайте се да получите колкото се може повече сок. Следващата стъпка е да смесите чесновия сок със зехтина. След това изсипете сместа в пипетата. Капнете 3 до 4 капки от сместа в ухото. После затворете ухото си с памучна вата или марля. Препоръчително е да легнете известно време, за да помогнете на лекарството да проникне дълбоко. Резултатът е налице веднага, пише "Ретро".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби