Всеки има по 15 кг отрови в тялото си! Изчистете ги и ще се родите! Ето как!

loading...

За лечение на множество заболявания първа стъпка, която трябва да изпълните е точно почистването на червата. Тъй като в хода на живота през тях преминават около 100 тона храни и 40 000 литра течности, в тях се натрупват най-малко 15 килограма токсини .

Токсините могат да предизвикат сериозни нарушения в метаболизма , диабет , наднормено тегло , заболявания на бъбреците , слуха и зрението , както и лошо състояние на кожата , косата и ноктите. Въпреки това, има решение.

Консумирайте по 1 – 3 супени лъжици смлени семена от лен и в рамките на 3 седмици напълно ще изчистите червата от всички токсини, които имате. 

Този метод позволява бързо регулиране на теглото, както и изгарянето на мазнини. Смлените ленени семена са в състояние да абсорбират всички токсини и с това да намалят нивото на холестерола в кръвта, пише инфо бургас . За какво е полезно лененото семе ?

Срещу възпалителни процеси на системата за дишане, срещу гастрит , язва на стомаха , заболявания на пикочните пътища и цистит .

Как да ги консумирате?

3 седмици, вместо закуска консумирайте тази смес:

1-ва седмица: 1 супена лъжица смляно ленено семе с 100ml кисело мляко

2-ра седмица: 2 супени лъжици смляно ленено семе с 100ml кисело мляко

3-та седмица: 3 супени лъжици смляно ленено семе с 150ml кисело мляко

Плюс това, не забравяйте да пиете много вода. Почистването на червата е достатъчно да направите веднъж годишно, не повече.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби