Откакто започнах да си правя тази маска за коса, ходя да ме подстригват през месец, косата ми расте като луда!

loading...

Много красива и впечатляваща грива с маска за коса с лук

Лукът е съюзник на дамите, които желаят да направят нещо със себе си и по-конкретно нещо с визията си. Тя е първото нещо, което прави впечатление.

За да пожелае един човек да ви опознае, той е необходимо да е привлечен от външните белези, които притежавате.

Старанието винаги дава резултати.

Усилията никога не остават невъзнаградени. Грижата за косата и кожата е от значение за онези, които държат на себе си и желаят да изглеждат добре всеки ден. Под грижа не бива да разбирате стоене пред огледалото по цели часове.

Не е задължително да правите само това от сутрин до вечер, за да сте красиви. Ще се убедите със собствените си очи, че даже броени минути на ден са достатъчни, за да засияете отново. Този ефект ще постигнете, ако редовно правите една и съща маска за коса.

Впечатляващи резултати с отлична маска за коса с лук

Маска за коса с лук

Лукъ т засилва растежа на косата. Той заздравява, прави всеки отделен косъм по-силен и лъскав от преди. Предимствата на тази маска-чудо са много.

Най-големите от тях вече научихте. Остана само да разберете как точно се прави маската.

След като го направите, запретнете ръкави и се залавяйте със задачата, която е поставена от вас самите, а точно достигане на съвършенство.

Като характер надали ще успеете, но относно визия сме сигурни, че сте тръгнали по правилен път.

Маска за коса с лук , която съживява всяка изтощена грива: лукът се прилага не само за засилване на растежа. Той е помощник на онези от вас, които страдат от увредена коса, която често е била третирана и се нуждае от нещо силно, за да се съживи отново.

Маската с лук е дар за косата. При нея грешки не бихте могли да допуснете. Правете я редовно известно време и промяната ще настъпи.

В блендер поставете една глава лук. Изчакайте малко, за да се смели и прибавете към нея супена лъжица рициново масло. Идва ред и на останалите продукти, а те са един жълтък, 1 с.л. мед и разбира се, щипка лют червен пипер.

Трябва да разбъркате всичко и да нанесете върху косата си, но най-вече в нейните корени. Сега се увийте с найлоново фолио, последвано от кърпа, пише "за жената".

Постойте 60 минути с маската и я отмийте с вода и шампоан за увредена коса. Само веднъж на седмица и скоро ще усещате косата си съвсем различна както на пипане, така и на вид.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби