Моментален трик на китайската медицина изпарява на момента болезнените крампи!

loading...

Само за секунди може да се отървете от крампите, благодарение на този невероятен трик от китайската народна медицина

Доказано е научно, че намаляването на броя на кръвните електролити, като магнезий, калий, калций и натрий може да доведе до честата поява на крампи на краката. Полезните вещества, които ни спасяват от крампите могат да бъдат намалени заради повишено изпотяване или употреба на диуретици. Вече се знае, а и навярно поне милион пъти е повторено – липсата на магнезий и калций най-често предизвикват крампи.

Крампите са доста неприятно усещане.

Има силни крампи, които не засягат само крака, а минават едва ли не през цялото тяло. В такива случаи ни се иска да направим нещо, за да се отървем възможно най-бързо от тях. Най-често си обещаваме, че още утре ще си купим хранителна добавка с магнезии. Но, това не е достатъчно, казват лекарите, трябва и движение!

Така e, но с нашето забързано ежедневие не винаги имаме време за спорт. Тогава на помощ ни идва китайската народна медицина. Тя може да изтъкне още много причини за нощните крампи.

В допълнение към липсата на минерали, причините за крампи на краката могат да бъдат и неудобните обувки, дегенеративни промени в ставите на ходилото, както и някои хронични заболявания, като диабет и разширени вени. Начинът, който китайската народна медицина предлага, за да се предотвратят крампи, е да се пие повече вода. Наред с упражненията и спорта е необходимо и сами да правите разтривки и масажи на краката.

И СЕГА – ЕТО ГО ЛЕСНИЯ НАЧИН, ЧРЕЗ КОЙТО ДА СЛОЖИТЕ КРАЙ НА НОЩНИТЕ КРАМПИ

Ако получите схващане в крака си, или в друга част на краката, можете успешно да го решите с този трик от китайската народна медицина. Хванете пръстите на краката си и бързо и силно ги дръпнете към вас. Трябва да извиете краката така, както е показано на илюстрацията. много скоро, може би няколко секунди след това ще усетите как крампите изчезват, а мускулите се отпускат пак в първоначалното положение./lekuva.net

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби