Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

loading...

 

Британският производител на женски самобръсначки Free Friction Free Shaving направи нещо уникално, което досега не бе оказвано в телевизионен ефир.

Те за първи път показаха в своя реклама как жена реално бръсне космите си. Това съобщава Daily Mail.

Представители на компанията заявиха, че с този клип възнамеряват да сложат край на съществуващата забрана за показване на истинско окосмяване по тялото, било то и женско.

"Жените наистина бръснат излишните си косми. Да, показахме го. Край с фалшивите реклами, в които жените си бръснат вече гладките и неокосмени крака, ръце и подмишници. Да се покаже това по телевизията досега беше табу. Ние сме свикнали да виждаме как жените имитират бръсненето с предварително гладки крака", казва Бриар Кийн – съоснователят на Free Friction Free Shaving  по повод реалното бръснене в ефир.

В 30-секундният клип, актрисата бръсне подмишниците и краката си с Free Friction Shaving. Рекламата за първи път бе показана на британския канал Sky TV в петък, 27 юли.

През юни, американският производител на женски самобръсначки, пусна премиум клас наречен Project Body Hair. 

Видеото показва леко наболите косъмчета на краката, подмишниците и други части от телата на четири различни момичета. Авторите на рекламата посочват, че окосмяването върху телата на момичетата е част от анатомията на всяка жена и няма нищо срамно в това да се показва истината, такава каквато е.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби