Наказателна акция! Бандити изпотрошиха заведение в София, собственикът: Страхувам се!

loading...

 

Страхувам се за живота си. Имам три деца и жена. Притеснявам се. Чувствам се заплашен. Знам на кого трябва да се обадя. Става въпрос за бизнес отношения, аз обаче не му дължа нищо на човека, поръчал акцията. Това заяви в ефира на БТВ собственикът на изпотрошеното заведение в София Емануил Лазаров, пише новини.бг.

Инцидентът е станал снощи. Група мъже отишла в заведението на Лазаров, видимо подпийнала компанията седнала на маса и си поръчала. Малко по-късно започнала да обръща маса, изпочупила посуда, хвърлила столове и забила нож в една от масите. "Казали са на човек от персонала, собственикът да се обади на който трябва, той знае на кого е", обясни още Емануил Лазаров. По думите му той предпочита да предаде извършителите на органите на реда.

Директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев заяви, че извършителите на деянието ще бъдат задържани до края на деня.  "Разправията в заведението е заради финансови неуредици между собственика  и поръчителя на вандалския акт.  Двамата не са реализиранили общи проеки. Нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови и търговски бизнес дела", каза още той.

Хаджиев заяви, че сигнал на тел.112 снощи не е подаден, а е информирана охранителната фирма на обекта.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби