Ивайло Иванов за изпотрошеното заведение: Държавата ще отговори с

loading...

 

Недопустимо е да се случват подобни неща в заведение, посещавано от много хора. Поръчителите на тези деания ще понесат своята наказателна отговорност, предвидена в закона. Един от извършителите е задържан, другите двама са установени и колегите са на адресите им в момента. Задържан е и едният от собствениците на въпросното заведение. Въпрос на време е да бъдат установени всички участници. В непрекъснат контакт сме с прокуратурата. Няма да допуснем и да толерираме подобни действия, пише новини.бг.

Тези времена са безвратно отминали, държавата ще отговори с всички възможни действия. МВР се самосезира още снощи по разпореждане на премиера и главния прокурор. Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов по време на брифинг по повод вандалския акт в столично заведение снощи.

По думите му се знае каква е причината за тези действия - неуредени финансови взаймоотношения. "Фактът, че не е подаден сигнал е, че не са искали да се намесят МВР и държавата. Разследването е в ход. Ще проверим целият им бизнес. От тримата установени до момента - само един е с криминални прояви. Преди да се случат подобните действия, извършителите са били клиенти на заведението и са консумирали напитки. Задържани са едният от собствениците, както и един от извършителите. На други двама колегите са на адресите. Участниците са 6", каза още Иванов.

"Работейки по случая, събираме доказателства за всяка една версия и в зависимост от това решаваме дали да я подкрепим или да отхвърлим. МВР трябва да се грижи за реда. Когато човек се страхува се обажда на полицията, а не ходи да говори насам или натам и да качва записи във Фейсбук", коментира още главният секретар на МВР.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби