Пълен ужас в Негован! Цяла седмица деца се къпали с човешките останки

loading...

 

Цяла седмица в езерото се къпаха деца, въпреки че е забранено. Вързали са въже за една върба и с него скачат във водата. Те са разместили водата и останките са изплували“. Това разказа местен жител на Негован по повод откритите човешки останки в бидон край езерото, цитиран от „Телеграф“.

Езерото се намира в близост до река Лесновска. До мястото с останките се стига с кола по черен път, намиращ се на около километър от шосето и табелата за изход от Чепинци в посока София. Около седмица преди да бъдат намерени човешките останки във Фейсбук страницата на село Негован била пусната обява, че в района около въжето до езерото е намерено портмоне с лична карта на жена.

Полицаи ще прегледат цялата база данни с профили на безследно изчезнали хора в последните години, за да проверят дали могат да намерят връзка и най-вече да идентифицират жертвите. Заради силно напредналия стадии на разлагане експертите смятат, че жертвите са убити преди месец. Заради горещите дни ще е трудно да се определи, смятат климиналисти.

Телата са на мъж и жена. И двамата са с прострелни рани в главите. Те са били разчленени и изхвърлени край водоема. На този етап не може да се каже кога е настъпила смъртта. Засега версията, че останките са закарани до мястото с кола. Преди да бъдат идентифицирани жертвите и да се разговаря с хора от обкръжението им, разследващите се въздържат да коментират версии.

Източник: blitz

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби