Голяма драма в съдебна зала! Мъж разбра, че детето му е от друг и полудя

loading...

 

Драматично съдебно дело прикова погледите във Великобритания. Мъж иска от невярната си съпруга да му възстанови всички пари, похарчени за нейния син, тъй като се оказало, че той е от друг мъж, с когото тя е имала връзка. Освен това мъжът иска името на истинския баща да бъде оповестено, както и да му бъдат заплатени компенсации за ситуацията, в която е бил поставен, предава metro.co.uk, цитирани от блиц.

Съдът в Лондон е разпоредил, че жената трябва да каже на мъжа и сина си името на човека, който е истински баща на детето. Но съдията по делото не разрешава на съпруга да оповести публично името на бащата на детето, като посочва, че то не бива да разбира истината, докато подходящият момент не настъпи.

За целта социален работник ще съветва родителите и ще реши когато момчето трябва да научи истината. Освен всичко друго, имената на всички участници в делото не бива да изтичат в медиите.

Жената и мъжа спорят дали трябва детето ѝ да разбере истината за истинския си баща. Според мъжа то трябва да знае, докато жената е на противоположното мнение. Подробности по случая се появиха през юли, когато съдът публикува първоначалното решение. Съдът посочва, че мъжът е бил „опустошен” от новината, че не е баща на момчето и е започнал поредица от съдебни спорове.

Според институцията, жената е "пълна с угризения".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби