Във Варна продължава издирването! 28-годишен мъж е изчезнал в

loading...

 

Издирването на 28-годишния Иван Йорданов, който за последно е бил забелязан в гориста местност край село Любен Каравелово, продължава, пише новини.бг.

,,Издирвателните действия на полицията продължават. Дотук е установено, че около 4 ч. сутринта на събота срещу неделя младежът е позвънял на баща си, който ни разказа, че синът му е звучал стресиран, че се е изгубил и че е бил на мероприятие със силна музика'', сподели пред камерата на Нова телевизия началникът на полицията във Варна Пламен Годеманов.

Полицейският началник допълни, че издирваното лице е било влязло в изоставено военно поделение, след което изчезнало в близката гора. Именно тогава Иван Йорданов се е чул за последно с баща си, който признал пред разследващите, че синът му говорел като сънен и че вече музиката не се е чувала.

,,Провели сме разпит с приятелите на изчезналото лице, от които разбрахме, че около 2 ч. сутринта се е отделил от тях. Действително се оказа, че е било проведено някакво мероприятие на необичайно място със силна музика. Било е нещо като парти, организирано във ''Фейсбук'' в затворена група'', обясни Годеманов и допълни, че били използвани полицейските кучета, които обаче не дали резултат.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби