Не е за вярване! Зловещи новини за изчезналия палаткаджия Иван

loading...

 

След тайно парти в гората край Варна се губят следите на 28-годишния мъж Иван Йорданов, пише блиц.

Издирването му продължава и днес, съобщи bTV в сутрешния си блок. Около 150 души се събират в бившето военно поделение край село Любен Каравелово на импровизирано парти, договорено в социалните мрежи. В района е издигната сцена и се забавляват със силна музика.

Минувач вижда спрял автобус и се обажда на 112. Сигналът е предаден в община Аксаково, а оттам на кмета на село Любен Каравелово. Докладвано е и на полицията. Оказва се, че в ОД МВР – Варна разбират за сбирката чак в неделя вечерта, когато бащата на изчезналия мъж се обажда да търси помощ в издирването му. Синът му Иван Йорданов е пращал и локация на близките си къде се намира, но след това следите му се губят. Кметът на селото Иван Димитров разказа, че е видял палатки и коли в района на поделението.

Питал е и двама младежи какво се случва, а те са му отговорили, че са на парти. Местните пък разказаха, че и миналата година се е чувала силна музика от района. От полицията заявиха, че партито е било нерегламентирано:„Това го научихме от медиите, че е имало такова обаждане.

Полицията не е уведомена за мероприятието, мероприятието е нерегламентирано", каза гл. инсп. Пламен Големанов – нач. Сектор "Издирване", ОД МВР – Варна. Той поясни, че са проведени разговори с хора, присъствали на това парти. От полицията молят, ако хора са качвали на стоп Иван, да се обадят на телефон 112.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби