Сладко отмъщение за Любо Нейков - бившият подчинен на Слави Трифонов се намърда на мястото му в Би Ти Ви

loading...

Откакто преди години напусна "Шоуто на Слави", Любо Нейков и Слави Трифонов не питаят особени чувства един към друг. И до ден-днешен Дългия не може да прости на бившия си подчинен, че му обърна гръб и от обикновен актьор на заплата се издигна до продуцент и то един от най-добрите.

Както е известно, след 19 години в ефир, предаването на Трифонов остана в историята, а спекулациите около това кой ще го наследи се нижеха една след друга в последните месеци.

Въпреки подозренията, че Магърдич Халваджиян ще се намърда със свое предаване в Би Ти Ви, това не се случи, а от телевизията днес най-накрая обявиха дългочаканата новина.

Тя определено идва като сладко отмъщение за Любо Нейков. Неговото актьорско шоу "Комиците и приятели", чийто продуцент и актьор е и самият Нейков, ще заеме ефирното време на бившия му работодател Трифонов.

Първото издание ще бъде на 9 септември в 22:30 часа, като забавните скечове и импровизации на актьорите на Нейков ще забавляват зрителите всеки понеделник, вторник и сряда.

В четвъртък и петък пък на мястото на "Шоуто на Слави" ще гледаме "Истински истории" на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби