Рецепта за разширени вени – само един продукт за 15 минути на ден!

loading...

 

От разширени вени страдат предимно дамите, но се случва разширени вени да измъчват и господата

Разширени вени, оток, умора – всичко това може да създаде много тревоги и да бъде причина за един дълговременен дискомфорт. Факт е, че жените се грижат повече за ликвидиране на целулита, отколкото за облекчаване на състоянието при разширени вени. И все пак, длъжни сме да напомним, че разширените вени са един доста често срещан проблем, пише lekuva.net

Поради тази причина Lekuva.net споделя с вас една много лесна, ефективна и приятна за краката рецепта. За нея ви е необходим само един продукт и да отделите по 15-20 минути на ден.

Тази рецепта е много добра и ако се оплаквате от продължителни периоди на умора на краката.

Какво ще ви трябва?

Сурови картофи и найлоново фолио.

Количеството на картофите зависи от големината на мястото, което сте решили да наложите.

Настържете картофите, като не изхвърляте сока. Сложете ги в хладилника да се охладят, или може направо да ги метнете във фризера. Когато са достатъчно студени, изкарайте ги и ги наложете върху крака. Преди това може да намажете кожата със сока, който са пуснали картофите. Сложете отгоре фолиото. с което ще завиете добре крака, така че да не изпадат картофите.

Задръжте тази маска в продължение на половин час. След това внимателно развийте и измийте крака.

Маската от картофи чудесно тонизира съдовете на краката! Ще почувствате облекчение веднага, особено ако в близост до вените се наблюдава оток.

Споделете този ценен съвети с близки и приятели в социалните мрежи. Може би те не са наясно, че е налице едно толкова достъпно и много ефективно лечение и облекчаване на състоянието при разширени вени.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби