Волен Сидеров го обяви официално! Ще съди до дупка БНТ и водещите

loading...

 

Ще се консултирам точно какви дела да заведа срещу БНТ за неспазване на споразумение от страна на ръководството. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод скандала с участието му в предаването "Референдум" по БНТ, пише новини.бг.

По повод случилото се, БНТ излезе с декларация, с която "заклеймява грубото незачитане на подписаното между ЦИК, БНТ и политическите партии споразумение от лидера на "Атака" Волен Сидеров".

Според Сидеров обаче, Кошлуков и ръководството на телевизията нарушават това споразумение.

"В това споразумение е описано как партия "Атака" сключва споразумение с БНТ за участие и сега изведнъж се казва - това вече не важи. Това е нарушаване на споразумението и отговорността ще си я носи ръководството на БНТ", каза Сидеров.

Лидерът на "Атака" бе категоричен, че ще заведе съдебни дела срещу БНТ и определи действията на водещата като проява на цензура.

"Нарушенията бяха от страна на водещата, която прекрати предаването, неправомерно, която наложи цензура - спряха ми микрофона и която искаше да изгони моите привърженици", посочи той.

На въпрос дали е употребил алкохол преди въпросното предаване Сидеров отговори: "Не съм пил, защо трябва да съм пил? Тези глупости, които се говорят за мен, са нещо обичайно от 15 години. Това са ченгесарски измислици, които се пускат, подемат се, с идеята някой да повярва все пак".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби