Вижте своя супер хороскоп за днес 3-ти октомври! От БРАДВА.БГ ти желаем невероятен ден

loading...

 

Овен

Ще се чудите малко повече какво точно трябва да предприемете. Послушайте сърцето си, но не бъдете безцеремонни. Хубав ден за творчески занимания, особено с приятели.
    
Телец

Трябва да мислите за много материални работи, не, че това ви се е разминавало, но днес ще имате прекалено много за мислене. Ще трябва да работите с чужди средства, а това автоматично носи след себе си огромна отговорност. Ако можете – не се притеснявайте толкова много, бъдете по-спокойни, нали всичко е под контрол?
    
Близнаци

Най-важно днес е да докажете качествата си. Спестете си ненужната скромност и действайте, демонстрирайте знанията и уменията си. Не се чудете прекалено преди да започнете нещо, защото ще загубите ценно време. Бъдете по-делови и не се прехласвайте много-много.
    
Рак

Леко наразположение, идващо може би от зъбите, може да промени погледа ви към света за дълго време. Вземете спешни мерки, защото днес ще имате и други задачи за разрешаване, при това доста по-сериозни от един болен зъб.
    
Лъв

Днес са много уязвими зъбите и костите, така че леко и нежно се отнасяйте към тези свои части. Най-добре е още сутринта да се опитате да разрешите важните въпроси, останалите ще се разрешат от само себе си. И направете нещо, което да разсее натрупаното напрежение, например да походите боси по тревата, все още има къде да го направите.
    
Дева

Задълженията ви май ще са повече от свободното ви време, изобщо днес ще имате много неща за вършене. Не пренебрегвайте съветите на вътрешния си глас. Обръщайте по-голямо внимание на подробностите и не забравяйте за ангажиментите, които сте поели.
    
Везни

Този ден носи огромен потенциал за реализация, който лесно може да пропуснете, занимавайки се единствено и само с външния си вид. Започнете от вътре и тогава външността ще се промени естествено и плавно. Избягвайте задимените помещения и предпочитайте свежи продукти, така и вие самите ще се превърнете в самата свежест.
    
Скорпион

Малко трудно ще се разбирате с домашните си и може би дори ще се чувствате наранени и обидени. Всъщност вие просто приемате нещата твърде лично. Опитайте да сте обективни и да не проектирате чувствата си върху другия.
    
Стрелец

Очертава се динамичен днешният ден. Ще се наложи да уреждате множество срещи, разговори и какво ли още не. Предложения за допълнителна работа няма да ви липсват, така че не бихте могли да се оплачете от бездействие.
    
Козирог

Може да възникнат конфликти в семейството ви и това отчасти да попречи да си изпълнявате служебните ангажименти на обичайното за вас ниво. Никой няма да ви упрекне, ако отделите повече време за да се справите с личните си проблеми.
    
Водолей

Не може да се В този ден милата усмивка ще е необикновено привлекателна за противоположния пол, така че си я залепете на лицето и давайте смело напред. Така дори отказите ще са част от забавлението.
    
Риби

Повечето ви ангажименти ще са свързани с лични неща. Добре е днес да се опитате да приключите с досадните задължения около къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, защото това ще повлияе на качеството на онова, което вършите.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби