Най-търсената сръбска компаньонка: Броих до 50 000 мъже и изкарах 1 милион евро, а след това я закъсах

loading...

 

Занимавам се с проституция от 31 години и през това време „ощастливих“ над 50 000 мъже и сега, за съжаление, едвам имам да хапна нещо. Никога не използвах защита и родих десет деца. Не исках да ги убивам с аборт, но ги раздадох и зарадвах много двойки.

Така започва шокиращият разказ на Вида Кокич, 48-годишна, която сега живее в родната си Лозница. Тя казва, че сега няма хляб за ядене, а е спечелила почти милион евро. В изповед пред сръбския Informer Vida тя разказва: „Семеен приятел на 17 години ме заведе в Италия, уж да се грижа за деца. Това беше лъжа за пред семейството ми. След като влезеш в тази работа, няма връщане назад. След това ме разкарваха из цяла Европа “. Честно казано работата ми беше страхотна, защото спечелих много пари. За една нощ посрещах до 30 мъже и печелих по 16 000 марки. Вида казва, че наскоро се завърнала у дома и бързо се превърнала в най-търсената проститутка и се радвала на политици, спортисти, бизнесмени...

Правела секс с дете, докато баща му гледал. „Един път баща поиска синът му да изгуби девствеността си. Предложи ми 100 евро, за да правя любов с детето му, на задната седалка, докато той шофира “, искрена е Вида. Правила е секс три часа преди да роди.

Заради бедността, според нея, тя трябвало да проституира по време на всяка бременност до самото раждането. „Средната жена в Сърбия за десет раждания 25 години би била в отпуск по болест. Почти целия трудов живот, аз никога не съм имала отпуск. Спомням си, че нощта преди раждането правех секс с клиент в 23:30, а водите ми изтекоха и родих в 2:30. В крайна сметка на следващата сутрин отново бях на работа“, спомня си Вида.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби