Разгледайте своя чудесен хороскоп за днес 3-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

Вторник, денят с марсовата енергия, вашият ден. Силен и вдъхновен ден, с много вдтхновение и мощ. Наистина ще сте способни на невероятни неща. Просто започнете, но не влагайте комерсиални нотки, правете нещата в името на общото благо.
    
Телец

 Финансовите проблеми са разрешими, макар и не по начина, по който очаквате. Използвайте повече въображението си и не се поддавайте на влиянието на някакви мними авторитети.
    
Близнаци

 Избягвайте нещата, които ви пречат, фокусирайте само върху същественото. Днес определено ще има много неща, които ще ви разсейват. Ще трябва да приоритизирате.
    
Рак

Сгушени в уютната черупка на собствените си емоции, трудно някой ще ви накара да покажете носа си навън. А се налага. Макар и с неудоволствие ще свършите много неща и то добре. Просто не работете с миналото, а с настоящето.
    
Лъв

 Интересен и забавен може да бъде днешният ден, ако сами не се вкарате в някоя драма с любовни елементи. Не разбрахте ли, че всъщност вие режисирате собствения си филм и от вас зависи кой каква роля играе в него. Просто проявете творчество. И приемете нещата като на игра.
    
Дева

 Практичният ви усет ще намери най-добрия начин за изява днес. Бихте могли да направите невероятни красиви и успешни неща, които да зарадват повече хора. Не чакайте и не се притеснявайте, просто действайте.
    
Везни

Приятелите са тези, които ще направят деня ви прекрасен. Малко странни неща може да ви се случват, но изненадата е символът на днешния ден. Позволете си да й се зарадвате.
    
Скорпион

Ден, в който ще имате доста досадни неща за вършене и довършване. Бъдете практични и не хабете сили за ненужни дейности. Разчетете времето и силите си, но най-вече - помолете за помощ.
    
Стрелец

 Хубав момент да започнете една очистителна диета преди празниците. Билковите отвари ще са Ви много полезни, но все пак прочетете преди това кое какво е и защо е, не започвайте на юруш.
    
Козирог

 Важно е да изслушвате хората, с които си партнирате по един или друг повод. Макар наистина да сте невероятни, не винаги сте прави. Другите могат да ви бъдат неоценими помощници. Ако им позволите.
    
Водолей

Не може да се Имате запас от сили да се справите с всяка екстремална ситуация. Бъдете готови нещата да не са такива, каквито ги очаквате. Следвайте вътрешния си глас и няма да сбъркате.
    
Риби

Може леко драматично да възприемете събитията от днешния ден, но те всъщност ви помагат да изчистите ненужни вече представи и да разберете колко голяма сила имате всъщност.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби