Тандем крадци обират малки магазинчета във Варна, дори и през деня

loading...

 

За посегателства в малките магазинчета във Варна съобщава Нова тв.  Хората от един от окрадените магазини вече пристъпват към нетрадиционни мерки като разлепят плакати със снимки на крадците. Кражбите са дребни, заради което собствениците трудно получават съдействие от полицията.

Става дума за поредица от кражби, извършена от двама мъже. Лошото е, че се случва вече и в светлата част на деня, което е много нагло, коментира пред Нова тв продавачка от един от окрадените магазини. 

"Пазари, иска торбичка, кара продавачката да потърси продукт, който се намира в крайната част на витрината и тя докато е там, той хуква с част от покупките, които вече са в торбата и напуска обекта. В такава ситуация нищо не може да се направи. Според българските закони за такива дребни кражби, за малки суми, не може да занимаваш полицията", коментира жената. 

В социалните мрежи тези случаи също се коментират. Такива кражби са ставнали и в кв. "Левски", и в "Цветния квартал". Някои казват, че двамата мъже може да са братя.

Хората разчитат сами да спрат тези посегателства, а не на полицията. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби