Учителката Валерия прави любов 2 години със свой ученик, но сега лошо ѝ се пише

loading...

 

Учителка получи забрана да работи в училища до края на живота си заради обвинения, че тя многократно е правила секс с непълнолетно момче. 32-годишната Валерия Костадони от Маями вече не може да преподава в щата Флорида, след като правата ѝ бяха отнети от министерството на образованието на САЩ.

 

Бившата преподавателка се съгласи да предаде доброволно своя сертификат в рамките на административно разследване, отделно от криминалното разследване срещу нея, по което тя вече е обвинена.

Жената е обвинена в това, че е имала двегодишна връзка с ученик, която е започнала, когато момчето е било само на 15 г. В резултат на разследването, продължило три месеца, Костадони е била арестувана по обвинения в развращаването на дете, ненавършило 16 години. [null] Според полицията бившата шефка на департамента по езикови изкуства в Специализираното училище за изкуства на Маями е правила секс с тийнейджъра в училището и поне четири пъти в дома си.

Полицията е започнала разследването, след като ученикът признал за връзката с даскалката. По думите на момчето, Костадони му е правила орален секс "много пъти" в класната стая. То също разкри, че двамата са правили още секс в колата ѝ и в дома му. Ученикът, който по време на ареста вече е бил на 17 години, твърди, че връзката им е била по взаимно съгласие. [null] Според съдебните документи, Костадони се е признала за виновна в утежнено насилие над деца, като останалите обвинения срещу нея са паднали в рамките на споразумение с прокуратурата. Така учителката бе осъдена миналия февруари на две години домашен арест, както и на осем години пробация. Превод и редакция: БЛИЦ
 

Tags:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби